94
Tuk Tuk Tourevent:741

Promotion Areias do Seixo

Areias do Seixo is a fabulous green hotel one hour from Lisbon. Crazy about it, we covered the hotel in different media like De Telegraaf newspaper, Travel2Share.com and the book Een idioot groene road trip.

Tuk Tuk Tourevent:741 Tuk Tuk Tourevent:741

 

In harmonie met de natuur

In Areias do Seixo wil je eigenlijk niet je kamer uit. Het is dat je hier overdag heerlijk in de duinen loopt en aan het einde van de dag wordt uitgenodigd voor een glas wijn rond het open vuur. Terwijl eigenaar Goncalo de gepofte kastanjes uit het vuur haalt, zingt en speelt zijn vrouw Marta gitaar. ’s Avonds eet je in ongedwongen sfeer in het kleurrijke restaurant mooie verse vis, biologisch vlees en groente uit eigen kas.

Goncalo en Marta proberen alles zoveel mogelijk in harmonie met de natuur te doen, “want dat is ook de manier waarop wij leven.” Bijna alle elementen in het hotel zijn van gerecycled hout, steen of een ander natuurlijk materiaal. Het stel biedt gasten tijdens hun verblijf  groene ervaringen aan, zoals een wandeling door de duinen, een middagje werken op het land met lokale boeren en een fietstoer. “Onze passie voor de natuur delen we graag met de mensen die hier komen en we merken ook dat ze daar erg behoefte aan hebben.”

Tuk Tuk Tour event:741

Areias do Seixo is een charmant hotel op een uur afstand van Lissabon dat intimiteit en authenticiteit combineert met luxe. De kamers hebben een hangende design open haard, een houten hemelbed en grote schuifpui naar de grote tuin, waarachter de duinen liggen.

In de gigantische badkamer kun je onder de regendouche gaan staan, maar het in de vloer verzonken bad is nog  verleidelijker. Areias do Seixo gebruikt geothermische en zonne-energie en in de entree kun je zien hoeveel energie er in het hotel verbruikt wordt en hoeveel er wordt opgewekt.

Hotel PR

Tom B. Travel is gespecialiseerd in (pers)communicatie, marketing en PR voor accommodaties. Samen met jou bepalen we de doelgroep en communicatiestrategie voor jouw hotel, bed & breakfast of vakantiepark. Van het bouwen van een functionele website, het schrijven van SEO-teksten en het maken van interactieve content tot het opzetten van (social) media campagnes en het organiseren van bijzondere persevents.

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

About the author:

  • RSS Feeds

    Subscribe

Our vision

Every brand has a story. We believe you need to tell compelling stories if you want to engage and motivate people. People aren’t influenced by ‘just the facts’. People are moved by emotion. The best way to connect with other people or brands is by telling a story.
Read more.